Digitalisering i bank og Fintech: Buzzwords eller verdiskaping?

Hvor og når
Fra
fredag 17. januar 2020 08:30
Til
fredag 17. januar 2020 09:30
Sted
Felix Konferansesenter
Arrangør
NFF
Påmeldingsfrist
16/01/2020 11:00
Priser
Medlem: 400,-
Ikke medlem: 850,-
Studentmedlem: Gratis
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Hernæs_presentasjon

Figenschou_presentasjon

Gjerland_presentasjon

 

Møt to av finansnæringens spydspisser innenfor fintech og digitalisering – og en bankanalytiker. Vi hører om den digitale utviklingen i DNB og Sbanken, etterfulgt av en diskusjon om digitalisering faktisk handler om verdiskaping og om aktører som er gode på digitalisering oppnår bedre prising i markedet enn andre.

 

Du møter:

 

Rasmus Figenschou – Konserndirektør for Payments and Innovation i DNB
Rasmus har jobbet i DNB siden 2005. Før hans nåværende stilling, var han konserndirektør for New Business 2017-2019. Leder for Strategi og konsernutvikling 2016-2017, tidligere divisjonssjef for Rogaland og Agder og ledererfaring fra DNBs kontorer i Tallin, Estland, Singapore og New York, USA. Tidligere erfaring som analytiker i Simmons & Company International. Han har en MBA fra IMD Business School i Sveits, Bachelor of Arts in Economics fra Tufts University, College of Liberal Arts, Medford, Massachusetts.

 

 

Christoffer Hernæs – Leder innovasjon og utvikling i Sbanken
Hernæs har vært ansatt i Sbanken siden 2017 som leder for innovasjon og utvikling. Han har tidligere erfaring fra konsulentbransjen og som direktør for strategi og innovasjon i SpareBank 1. Han har en Bachelor i informatikk og realfag, samt mastergrad i innovasjon og entreprenørskap.

 

 

Møteleder er Jan Erik Gjerland,
Partner og equity analyst i ABG Sundal Collier

 

 

 

Registrering og lett frokost fra kl 0800